Boekhouder MKB

EV Administratie & Advies is een nieuw en vooruitstrevend administratiekantoor gevestigd in Volendam, maar bekend en actief in de gehele regio. EV bestaat uit een team van 9 gedreven professionals en een aaneengesloten netwerk van accountants, administratiekantoren, advocaten, notarissen, fiscalisten en verzekeraars.

Boekhouding voor MKB

Boekhouders van EV Administratie adviseert en staat u bij op het gebied van steeds veranderende financiële en fiscale wetten en plichten. Zeker in de MKB markt is het enorm belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en hier op elke mogelijke manier op in te springen of van te profiteren.

Naast het voeren van uw complete administratie helpen wij u bij het maken van belangrijke keuzes voor uw onderneming. Onze mensen bewijzen zo niet alleen haar meerwaarde als accurate financiële dienstverlener maar ook als sparringpartner en adviseur.

De afgelopen jaren zag EV de administratieve dienstverlening veranderen. Waar een boekhouder vroeger puur over de cijfers ging, verwachten ondernemers tegenwoordig een proactieve en meedenkende opstelling. EV Administratie & Advies staat dan ook bekend om deze proactieve en meedenkende opstelling, dit zijn de punten waar onze mensen zich onderscheiden van andere kantoren. Wij garanderen u dat wij deze meerwaarde van goed financieel en strategisch advies aan u zullen bewijzen. Ons doel is ervoor te zorgen dat u zonder risico’s kunt ondernemen en hierbij alle kansen kunt benutten zonder te hoeven bekommeren over de bijbehorende fiscale aangiften.

Binnen 1 week is uw administratie verwerkt!